Our line-up

Stoked-Photo-Orange.jpg

Part contemporary nod, part artistic tribute, and with a bit of sensory candy for all ages, Stoked will bring Railway Square alive with an awe-inspiring line-up of eats, sights and sounds. 

Our all day entertainment will keep Railway Square buzzing from the moment the action kicks off at noon. And best of all - entry is free!

Watch whimsical beings come to life through stiltwalking, living statue re-enactments and jaw dropping aerial acrobatics.

Sparks will fly when Martin Jaine and his team bring one of their intricate sculptures to life in a thrilling display of modern metalwork - the perfect complement to the grand art of blacksmithing that will also be demonstrated during the day.

Journey deep into the workshops to see magnificent machines from across the years lovingly restored to their former glory in the Machinery Preservation Society workshop and Vintage Car Display.

The Movida Estate Canteen Pop-Up Bar and Eatery will pay homage to treats of the past with a bar by Crafted Events, savouries by Locale Kitchen, Curb Your Hunger and Smokies Barbecue, plus sweet treats by Bobby J's retro gelato van. Railway Square stalwarts, Syd and Phyllis café will be serving up a special menu of street food and will get you sorted for your coffee fix. 

Grab a family portrait in the vintage photo booth, climb aboard the runaway train, see the collaborative community artwork come to life or simply kick back in one of the many chill zones.

As for the Midland Gate Main Stage - here's what's happening! 

What's on  Start time Set time
Junkadelic  12.10pm 40 mins
Welcome to Stoked  12.50pm 10 mins
Welcome to Country and Dancers 1pm 20 mins
Hunting Birds  1.30pm 50 mins
Kinetica Acrobatic Extravaganza 2.30pm 20 mins
Junkadelic 3pm 30 mins
Hunting Birds 3.40pm 50 mins
Kinetica Acrobatica Extravaganza 4.40pm 20 mins
Jessie Gordon Quintet 5.10pm 40 mins
Local legends  5.50pm 30 mins
Dangerous Delights Fire Performance  6.20pm 15 mins
Jessie Gordon Quintet 6.45pm 40 mins
Kinetica Acrobatic Extravaganza 7.35pm 30 mins
Spectacular Fire Finale and Pyro 8.15pm 20 mins
Closing address 8.35pm 10 mins
 Event concludes  9pm